Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Εξόρμηση της «Ανυπότακτης Πόλης»

Κλιμάκιο της «Ανυπότακτης Πόλης», με επικεφαλής την υποψήφια δήμαρχο Αγίων Αναργύρων – Καματερού Γεωργία Νίκα, την Παρασκευή 11/4 περιόδευσε στους χώρους του παλιού και του νέου δημαρχείου όπου μοιράστηκε η διακήρυξη. Οι εργαζόμενοι του Δήμου έδειξαν ενδιαφέρον για το νέο που φέρνει η «Ανυπότακτη Πόλη» και τις θέσεις της ενώ στον διάλογο που ακολούθησε έθεσαν ερωτήματα, τις σκέψεις τους και τις προτάσεις για τα «μικρά» και «μεγάλα» προβλήματα που αντιμετωπίζουν ως εργαζόμενοι.
Οι περιοδείες συνεχίστηκαν το Σάββατο 12/4 με διανομή της διακήρυξης στις λαϊκές αγορές της οδού Αίνου (Άγιοι Ανάργυροι) και της οδού Γούναρη (Καματερό) και άλλους μαζικούς χώρους του Δήμου.
Ομάδες εργασίας της δημοτικής κίνησης επεξεργάζονται τις θέσεις για ειδικότερα θέματα που θα παρουσιαστούν στο λαό της περιοχής το επόμενο διάστημα με εξορμήσεις, συσκέψεις και συγκεντρώσεις.
Η επόμενη ανοιχτή συνέλευση της «Ανυπότακτης Πόλης» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 του Απρίλη και ώρα 7:00 μ.μ. στον Πευκώνα Αγίων Αναργύρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου