Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΚΩΝ

Πέμπτη 25/9 και ώρα 6 μ.μ. οι κάτοικοι των Μυκονιάτικων καλούν σε συγκέντρωση στην πλατεία των Μυκονιάτικων .
Εναντιώνονται στην απόφαση της πλειοψηφίας του δήμου να γίνει υπέργειος στο ίδιο σημείο κλείνοντας την είσοδο της πλατείας. Ο Δήμος, αφού έδωσε την άδεια στην ΔΕΗ να τοποθετήσει τον εναέριο πυλώνα «έχοντας πλήρη γνώση γι' αυτό»  ισχυριζόταν ότι δεν το γνώριζε και κατά την προεκλογική περίοδο δήλωνε πως θα λυθεί το θέμα. ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΟΜΩΣ, ΤΈΛΕΙΩΣΕ και μετεκλογικά αφού αποκαλύπτεται, ότι δεν έγινε ερήμην του η τοποθέτηση, έδειξε τις πραγματικές του προθέσεις, που απ' ότι φαίνεται από την απόφασή του για υπέργειο δεν είναι σύμφωνα με τα συμφέροντα των κατοίκων .
Απ' ότι δείχνει η απόφαση των κατοίκων για συνέχιση του αγώνα τους, οι κάτοικοι παίρνουν την υπόθεση στα χέρια τους, αφού είναι ο μόνος δρόμος για να πετύχουν την προστασία της υγείας τους από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και τις επικίνδυνες πολιτικές της διοίκησης του Δήμου.
Η Ανυπότακτη Πόλη στηρίζει τον αγώνα τους και βρίσκεται μαζί τους από την πρώτη στιγμή και θα βρίσκεται μέχρι την νίκη του αγώνα τους.

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ 


Συγκέντρωση στην πλ. Μυκονιάτικων, Πέμπτη 25/9/2014, 6 μ.μ.
Στο συμβούλιο του Δήμου που έγινε στο τέλος Αυγούστου το Δημοτικό Συμβούλιο με τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο της Τεχνικής Υπηρεσίας έχοντας την πλειοψηφία αποφάσισαν να αντικαταστήσουν τον εναέριο υποσταθμό της Δ.Ε.Η. με υπέργειο. Δηλαδή να βάλουν επάνω στην πλατεία στο ίδιο περίπου σημείο έναν υποσταθμό που όπως μας είπαν θα είναι περίπου σαν ένα λυόμενο. Δηλαδή τα μαγνητικά πεδία και η ακτινοβολία θα είναι πιο κοντά μας.Επειδή και σε αυτό το συμβούλιο ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος μας μίλησαν για λάθος τους. Δηλαδή μας είπαν ότι δεν είδαν που έβαλαν την υπογραφή τους και ενώ θα περιμέναμε μια συγνώμη μαζί με τις κινήσεις του Δήμου που θα αποκαθιστούσαν με τον καλύτερο τρόπο τη ζημιά που μας έκαναν, δηλαδή να ζητήσουν από τη Δ.Ε.Η. ΥΠΟΓΕΙΟ ΥΠΟΣΤΑΘΜΟ ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΙΚΙΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ Δ.Ε.Η αυτοί αποφάσισαν παρά τις δικές μας αντιδράσεις και τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης του Δήμου τον ΥΠΕΡΓΕΙΟ ΥΠΟΣΤΑΘΜΟ χωρίς να υπολογίσουν ούτε την υγεία των κατοίκων, ούτε την πρόσβαση τους στην πλατεία, αλλά μόνο το συμφέρον της Δ.Ε.Η.
ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ
Πρέπει όμως εμείς οι πολίτες των Μυκονιάτικων να είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ και να μην αφήσουμε να γίνει οΥΠΕΡΓΕΙΟΣ ΥΠΟΣΤΑΘΜΟΣ ο οποίος μπήκε στην πλατεία όπως είπε ο Δήμαρχος γιατί έπρεπε να βγει από τις γραμμές του τρένου και ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΑ ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΚΑ.
Για να συζητήσουμε λοιπόν τον τρόπο αντίδρασης μας και για να βάλουμε αίτημα εκτός του υποσταθμού στο Δήμο και τη Δ.Ε.Η. και
ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ που είναι σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια μας.
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 25-9-2014 ΣΤΙΣ 6μ.μ/
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΑ ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΚΑ
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου