Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

ΑΥΞΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ– ΑΛΛΑΓΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΠΟΛΗΣ»
Τη στιγμή που η πλειοψηφία του λαού (λόγω των συνεπειών της κρίσης και της αντεργατικής πολιτικής που εφαρμόζεται) βρίσκεται στα όρια της επιβίωσης  και τα ποσοστά της ανεργίας στο δήμο μας συνεχώς αυξάνονται, το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Πολιτισμού και Άθλησης με την απόφαση που πήρε την Πέμπτη 25/9 2014 αυξάνει τα δίδακτρα,στις Αθλητικές και Πολιτιστικές Δραστηριότητες καθώς και στα μαθήματα του Ωδείου. Τα ποσοστά των αυξήσεων κυμαίνονται από 20% έως και 150%  εμπορευματοποιώντας περαιτέρω ένα κοινωνικό αγαθό, το δικαίωμα στον πολιτισμό και στην άθληση εμάς και των παιδιών μας. (Σ.Σ. Δείτε την επισυναπτόμενη λίστα με τις αυξήσεις).
Ταυτόχρονα αποκλείονται από τη συμμετοχή σε δραστηριότητες, ουσιαστικά οι πιο αδύναμες κοινωνικά ομάδες όπως οικογένειες τρίτεκνες, πολύτεκνες, άνεργοι.
Στη Συνεδρίαση που έγινε την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014 εσπευσμένα, ενώ τα περισσότερα μέλη δεν είχαν λάβει τα θέματα για συζήτηση ώστε να τα μελετήσουν πριν από αυτή, ψηφίστηκε από τους παρόντες εκπροσώπους των Συνδυασμών του Κου Σαράντη και του Κου Νταηλάκη ο προϋπολογισμός και η αύξηση των διδάκτρων.Οι εκπρόσωποι της Αλληλεγγύης και της Λαϊκής Συσπείρωσης απουσίαζαν ενώ η εκπρόσωπος της Ανυπότακτης Πόλης ήταν η μόνη που καταψήφισε τον προϋπολογισμό και την εισήγηση για την αύξηση των διδάκτρων.Εντυπωσιακό είναι ότι υπέρ του προϋπολογισμού και της αύξησης των διδάκτρων τάχθηκε και η εκπρόσωπος των εργαζομένων, των απλήρωτων, των απολυμένων.
Η αλλαγή στις εργασιακές σχέσεις πάει χέρι – χέρι με την αύξηση των διδάκτρων
Στα πλαίσια των Καλλικρατικών Δήμων, επιβάλλεται όλοι οι συμβασιούχοι να προσλαμβάνονται  μέσω ΑΣΕΠ, φυσικά όχι ως μόνιμοι αλλά πάλι με συμβάσεις λίγων μηνών.
Φυσικά δεν ενδιαφέρει ούτε η ποιότητα ούτε η αξιοκρατία. Γιατί κάποιος που έχει μείνει άνεργος 2 ή και τρία χρόνια θα έχει περισσότερα μόρια από εκείνον που εργάστηκε τον προηγούμενο χρόνο. Έτσι θα προσληφθεί ο δεύτερος και θα απολυθεί με τη λήξη της σύμβασής του για να επαναληφθεί το ίδιο με κάποιους επόμενους. Τελικά μια θέση εργασίας θα τη μοιράζονται πολλοί εργαζόμενοι-άνεργοι απλά για να επιβιώνουν. Ο μουσικός, ο δάσκαλος του χορού, ο ζωγράφος, ο γυμναστής κλπ. δε θα δουλεύει κάθε χρόνο. Οπότε, αφού το δημόσιο θα είναι ένας τόσο κακός εργοδότης, θα δικαιολογείται ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου, του διδασκαλείου χορού, του ωδείου να πληρώνει πολύ φτηνά για δυο μήνες, ανθρώπους που από την ανάγκη της επιβίωσης μπορεί να γίνουν ελαστικότεροι από τον ΤΙΡΑΜΟΛΑ. Ο Καλλικράτης απαιτεί μια θέση να τη μοιράζονται πολλοί εργαζόμενοι. Απαιτεί όλοι να αισθάνονται εργασιακά ανασφαλείς, χωρίς δικαιώματα ασφάλισης και σύνταξης.
Η αποδοχή αυτής της πολιτικής ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ. Η ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ.
Η πλειοψηφία της δημοτικής αρχής ακολουθώντας την πολιτική της κυβέρνησης των μνημονίων που ρίχνει όλα τα βάρη στις πλάτες του λαού, μας λέει ότι ο οργανισμός πρέπει να λειτουργεί ανταποδοτικά,χωρίς να κάνει καμία ουσιαστική διεκδίκηση προς την κεντρική κυβέρνηση απαίτησης αύξησης των κονδυλίων και μόνιμου προσωπικού. Ταυτόχρονα ακόμα και αυτά που θα μπορούσε να παρέχει δεν τα κάνει, αποκρύπτοντας  όμως ότι η επιχορήγηση του Δήμου προς τον Οργανισμό Πολιτισμού και Άθλησης δεν έγινε όπως έπρεπε. Με απλά λόγια, χρήματα των Δημοτών, από τα Δημοτικά Τέλη και τους υπέρογκους φόρους ,ενώ θα έπρεπε να γυρίζουν πίσω στην κοινωνία, προσφέροντας δωρεάν αυτές  τις παροχές για τους πολίτες και τα παιδιά να μορφώνονται, να καλλιεργούνται και να αθλούνται , δε δίνονται στον οργανισμό.
850.000€ θα έπρεπε να δοθούν ως επιχορήγηση στον Οργανισμό Πολιτισμού και Άθλησης (χρήματα που προέρχονται από μας, τα χαράτσια, τα Δημοτικά Τέλη, τους έμμεσους φόρους από τον ιδρώτα του λαού που ζει και εργάζεται σε αυτόν τον τόπο).
Δόθηκαν μόνο τα 580.000€. Δε δόθηκαν τα 270.000€. Αν προσθέσουμε και τα χρήματα από τα δίδακτρα, περίπου 200.000€ ίσως και περισσότερα τότε με απλά μαθηματικά δεν μπορούν να εξηγηθούν τα εξής:
Γιατί οι συμβασιούχοι είναι ακόμα απλήρωτοι;
Γιατί υποβαθμίζεται κι άλλο ο αθλητισμός και η τέχνη σε μια εποχή που θα έπρεπε να είναι παρηγοριά, ψυχική ανάταση και έμπνευση για τη νέα γενιά που προσπαθούν να της κόψουν τις φτερούγες;
Γιατί αντί να μειωθούν τα δίδακτρα, όταν οι μισθοί των εργαζόμενων έχουν κάνει φτερά πριν μπουν στην τσέπη τους, αυξάνονται κιόλας;
Γιατί το κολυμβητήριο στο ίδρυμα Αναπήρων έκλεισε την επομένη των εκλογών (ποιον συμβολισμό άραγε να κρύβει η χρονική στιγμή που έγινε αυτή η ενέργεια), ενώ το πολιτιστικό κέντρο, ο κινηματογράφος ΜΕΛΙΝΑ καθώς και οι αθλητικοί χώροι εγκαταλείπονται;
Η Διοίκηση του Δήμου δεν ανέχεται κάποιος δημότης να χρωστάει τη συνδρομή του. Θεωρεί όμως ότι οι εργαζόμενοι θα πρέπει να ανέχονται να τους χρωστάνε. Θα διακόψουν τη φοίτηση σε ένα παιδί που ο γονιός του απολύθηκε ή καθυστέρησε ο εργοδότης του τα δεδουλευμένα του, που δεν έχει καλά - καλά να πάρει τυρόπιτα στο σχολείο του, που δεν μπορεί να κάνει ξένη γλώσσα ή που δεν πήγε διακοπές; Με τι μούτρα τα προεκλογικά φυλλάδια των διοικούντων κόμπαζαν για τις παροχές «τους»; Τα χρήματα που «διαχειρίζονται» είναι δικά μας και σε μας οφείλουν να γυρίζουν πίσω με άμεσο ή έμμεσο τρόπο.
Οι αυξήσεις στα δίδακτρα, δώρο στους επιχειρηματίες σχολών χορού, ωδείων, γυμναστηρίων.
Η αύξηση των διδάκτρων στις δραστηριότητες του Δήμου μειώνει τη διαφορά που είχαν με αντίστοιχες ιδιωτικές σχολές. Φαίνεται έτσι ότι ικανοποιούνται οι επιθυμίες κάποιων ιδιοκτητών σχολών που τα δίδακτρά τους θα είναι πλέον συγκρίσιμα με αυτά του Δήμου.
Πρέπει να καταλάβουν ότι ο οργανισμός πολιτισμού και άθλησης του δήμου δεν είναι μια επιχείρηση που σκοπό έχει το κέρδος αλλά ένας οργανισμός που σκοπό έχει την δυνατότητα πνευματικής ανόδου των δημοτών δίνοντας την ευκαιρία σε εμάς και τα παιδιά μας για δημιουργική απασχόληση.
Καλούμε τις παρατάξεις που απουσίαζαν να καταγγείλουν τις αποφάσεις που πάρθηκαν από την πλειοψηφία του Δ.Σ. του Οργανισμού και αν η απουσία τους οφειλόταν σε ελλιπή ενημέρωση να ζητήσουμε να ακυρωθεί η παραπάνω διαδικασία και να γίνει καινούρια συνεδρίαση.
Καλούμε τους συμπολίτες μας να κινητοποιηθούμε και να αντιδράσουμε στις παράλογες αυξήσεις των διδάκτρων, στις απολύσεις των εκπαιδευτικών και στη χειροτέρευση των εργασιακών σχέσεών τους .
ΖΗΤΑΜΕ:
  • ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.
  • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
  • ΑΜΕΣΑ ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗΣ. ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ (Άνεργοι, άποροι, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι και τρίτη ηλικία).
  • ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΩΡΑ. ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
  • ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ - ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.
  • ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΑΜΕΣΑ.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΤΟΣ (2013-2014)
ΦΕΤΟΣ (2014-2015)
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΜΠΑΛΕΤΟ (μηνιαία συνδρομή)
1ο παιδί: 20 €
2ο παιδί: 16 €
ΣΥΝΟΛΟ: 36€
ΜΠΑΛΕΤΟ (μηνιαία συνδρομή)
1ο παιδί: 25 €
2ο παιδί: 25 €
ΣΥΝΟΛΟ: 50€ - 10%=45€
ΑΥΞΗΣΗ 9€ - Ποσοστό αύξησης 9/36=25%
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ (για έφηβες): 20€
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ (για ενήλικες): 20 €
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ (για έφηβες): 15€
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ (για ενήλικες): 25€
ΜΠΑΛΕΤΟ (1η δραστηριότητα): 20€
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ (2η δραστηριότητα): 10 €
ΣΥΝΟΛΟ: 30€
ΜΠΑΛΕΤΟ (1η δραστηριότητα): 25€
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ (2η δραστηριότητα): 15 €
ΣΥΝΟΛΟ: 40€-10%=40-4=36€
ΑΥΞΗΣΗ 6€ - Ποσοστό αύξησης 6/30=20%
TANGO: 15€
TANGO: 25€
ΑΥΞΗΣΗ 10€ - Ποσοστό αύξησης 10/15=66%
LATIN: 15€
LATIN: 25€
ΑΥΞΗΣΗ 10€ - Ποσοστό αύξησης 10/15= 66€
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ (ετήσια συνδρομή): 30€
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ (ετήσια συνδρομή): 50 €
ΑΥΞΗΣΗ 20€ - Ποσοστό αύξησης 66%
ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (ετήσια συνδρομή)
1ο παιδί: 20€
2ο παιδί: 16€
ΣΥΝΟΛΟ: 36€
ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (ετήσια συνδρομή)
1ο παιδί: 50€
2ο παιδί: 50€
ΣΥΝΟΛΟ: 100€- 10%=90€
ΑΥΞΗΣΗ 54€ - Ποσοστό αύξησης 150%
ΘΕΑΤΡΟ (νέων – ενηλίκων) – μηνιαία συνδρομή:10€
ΘΕΑΤΡΟ (νέων ενηλίκων)-μηνιαία συνδρομή: 20€
ΑΥΞΗΣΗ 10€ - Ποσοστό αύξησης 100%
ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ (μηνιαία συνδρομή)
1ο παιδί: 10€
2ο παιδί: 8€
ΣΥΝΟΛΟ: 18€
ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ (μηνιαία συνδρομή)
1ο παιδί: 10€
2ο παιδί: 10€
ΣΥΝΟΛΟ: 20€-10%=18€
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ (μηνιαία συνδρομή)
1ο παιδί: 15€
2ο παιδί: 12€
ΣΥΝΟΛΟ: 27€
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ (μηνιαία συνδρομή)
1ο παιδί: 15€
2ο παιδί: 15€
ΣΥΝΟΛΟ: 30€ - 10%=27€




                            2013-2014                                           ΩΔΕΙΟ                                          2014-2015
ΟΡΓΑΝΑ
ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ (μηνιαία συνδρομή): 40€
ΚΑΤΩΤΕΡΑ (μηνιαία συνδρομή): 40€
ΜΕΣΗ (μηνιαία συνδρομή): 50€
ΑΝΩΤΕΡΑ (μηνιαία συνδρομή): 60€
ΟΡΓΑΝΑ
ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ (μηνιαία συνδρομή): 35€ - ΜΕΙΩΣΗ 5€
ΚΑΤΩΤΕΡΑ (μηνιαία συνδρομή): 45€ - ΑΥΞΗΣΗ 5€ (12,5%)
ΜΕΣΗ (μηνιαία συνδρομή): 55€ - ΑΥΞΗΣΗ 5€
ΑΝΩΤΕΡΑ (μηνιαία συνδρομή): 65€ - ΑΥΞΗΣΗ 5€ (8%)
ΤΡΑΓΟΥΔΙ
ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ (μηνιαία συνδρομή): 40€
ΚΑΤΩΤΕΡΑ (μηνιαία συνδρομή): 40€
ΜΕΣΗ (μηνιαία συνδρομή): 50€
ΑΝΩΤΕΡΑ (μηνιαία συνδρομή): 55€
ΤΡΑΓΟΥΔΙ
ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ (μηνιαία συνδρομή): 35€ - ΜΕΙΩΣΗ 5€
ΚΑΤΩΤΕΡΑ (μηνιαία συνδρομή): 45€ - ΑΥΞΗΣΗ 5€
ΜΕΣΗ (μηνιαία συνδρομή): 55€ - ΑΥΞΗΣΗ 5€
ΑΝΩΤΕΡΑ (μηνιαία συνδρομή): 65€ - ΑΥΞΗΣΗ 10€
ΑΝΩΤΕΡΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ (μηνιαία συνδ)
ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΜΟΝΙΑΣ: 50€
ΕΝΟΡΓΑΝΩΣΗ: 50€
ΑΝΤΙΣΤΙΞΗ: 60€
ΦΟΥΓΚΑ: 70€
ΣΥΝΘΕΣΗ: 80€
ΑΝΩΤΕΡΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ (μηνιαία συνδρομή)
ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΜΟΝΙΑΣ: 55€ - ΑΥΞΗΣΗ 5€
ΕΝΟΡΓΑΝΩΣΗ: 55€- ΑΥΞΗΣΗ 5€
ΑΝΤΙΣΤΙΞΗ: 65€ - ΑΥΞΗΣΗ 5€
ΦΟΥΓΚΑ: 75 € - ΑΥΞΗΣΗ 5€
ΣΥΝΘΕΣΗ: 85€ - ΑΥΞΗΣΗ 5€
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Προετοιμασία για ΑΕΙ: 50€
ORFF: 20€
ΧΟΡΩΔΙΑ ΜΙΚΡΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ: 0€
ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΩΔΕΙΟΥ: 30€
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Προετοιμασία για ΑΕΙ: 50€
ORFF: 20€
ΧΟΡΩΔΙΑ ΜΙΚΡΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ: 0€
ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΩΔΕΙΟΥ: 30€
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ (μηνιαία συνδρομή)
ΟΡΓΑΝΑ: 15€ για 20λεπτο μάθημα
ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ: 10€ (τάξη) και 40€ (ιδιαίτερο)

ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ
Αναγκαστικά όσοι παρακολουθούσαν ένα τέτοιο τμήμα, αν δε διακόψουν, θα παρακολουθήσουν το τμήμα προκαταρκτικής, με μηνιαία συνδρομή 35 € για 40 λεπτά μάθημα. Για 40 λεπτο μάθημα πέρσι θα έδιναν 30 €. Τελικά υπάρχει αύξηση και γι’ αυτούς 5€ μηνιαίως.



                     2013 -2014      ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ     2014- 2015
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ (μηνιαία συνδρομή)
1ο παιδί: 18€
2ο παιδί: 15€
ΣΥΝΟΛΟ: 33€
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ (μηνιαία συνδρομή)
1ο παιδί: 25€
2ο παιδί: 25€
ΣΥΝΟΛΟ: 50€ - 10% = 45€
ΑΥΞΗΣΗ 12€ (36%)
ΡΥΘΜΙΚΗ & ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ (ετήσια συνδρομή)
1ο παιδί: 50€
2ο παιδί: 40€
ΣΥΝΟΛΟ: 90€
ΡΥΘΜΙΚΗ & ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ (ετήσια συνδρομή)
1ο παιδί: 60€
2ο παιδί: 60€
ΣΥΝΟΛΟ: 120€ - 10% = 108€
ΑΥΞΗΣΗ 18€ 20%)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (5Χ5) (μηνιαία συνδρομή)
1ο παιδί: 15€
2ο παιδί: 12€
ΣΥΝΟΛΟ: 27€
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (5Χ5) (μηνιαία συνδρομή)
1ο παιδί: 15€
2ο παιδί: 15€
ΣΥΝΟΛΟ: 30€ - 10% = 27€
ΤΕΝΙΣ (μηνιαία συνδρομή)
1ο παιδί: 18€
2ο παιδί: 15€
ΣΥΝΟΛΟ: 33 €
ΤΕΝΙΣ (μηνιαία συνδρομή)
1ο παιδί: 25€
2ο παιδί: 25€
ΣΥΝΟΛΟ: 50 € - 10% = 45€
ΑΥΞΗΣΗ 12€ (36%)
ΣΤΙΒΟΣ (μηνιαία συνδρομή)
1ο παιδί: 15€
2ο παιδί:12€
ΣΥΝΟΛΟ: 27€
ΣΤΙΒΟΣ (μηνιαία συνδρομή)
1ο παιδί: 15€
2ο παιδί:15€
ΣΥΝΟΛΟ: 30€ - 10% = 27€
BABYSWIMMING (μηνιαία συνδρομή)
ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ – υπήρχε πισίνα για παιδιά: 18€
BABYSWIMMING (μηνιαία συνδρομή): 30€
Ποσοστό αύξησης 66%
ΑΕΡΟΒΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
Ετήσια συνδρ.: 70€
Εξαμηνιαία συνδρ.: 50€
Μηνιαία συνδρο.: 10€
ΑΕΡΟΒΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
Ετήσια συνδρ.: 70€
Εξαμηνιαία συνδρ.: 50€
Μηνιαία συνδρο.: 10€


ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΡΙΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
2013-2014
2014-2015
1ο παιδί:
ΜΠΑΛΕΤΟ: ΣΥΝΔΡΟΜΗ: ΔΩΡΕΑΝ
ΠΙΑΝΟ: ΣΥΝΔΡΟΜΗ: 40€ (κατωτέρα)
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ: ΣΥΝΔΡΟΜΗ: 20€
ΣΥΝΟΛΟ: 60€

1ο παιδί:
ΜΠΑΛΕΤΟ: ΣΥΝΔΡΟΜΗ: 25€
ΠΙΑΝΟ: ΣΥΝΔΡΟΜΗ: 45€ (κατωτέρα)
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ: ΣΥΝΔΡΟΜΗ: 15€
ΣΥΝΟΛΟ: 85€

2ο παιδί:
ΕΝΟΡΓΑΝΗ: ΔΩΡΕΑΝ
ΜΠΑΛΕΤΟ: 20€
ΣΥΝΟΛΟ: 20€
2ο παιδί:
ΕΝΟΡΓΑΝΗ: 7,5€ μηνιαία (60 € Ετησίως)
ΜΠΑΛΕΤΟ: 25€
ΣΥΝΟΛΟ: 32,5€
3ο παιδί:
ΕΝΟΡΓΑΝΗ: ΔΩΡΕΑΝ
3ο παιδί:
ΕΝΟΡΓΑΝΗ: 7,5€ μηνιαία
ΣΥΝΟΛΟ: 80€ μηνιαίως
ΣΥΝΟΛΟ:125€ μηνιαίως
ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΤΩΤΙΚΩΝ – ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΚΕΤΩΝ
ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΕΚΠΤΩΣΗ 20% ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 80€ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 16€
ΑΡΑ ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ: 109€ μηνιαίως(125 – 16)
ΑΥΞΗΣΗ 36%


2013-2014
2014-2015
ΑΜΕΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
5€ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΗΝΙΑΙΑ


ΑΠΟΡΟΙ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ


ΑΝΕΡΓΟΙ (πάνω από 6 μήνες με βεβαίωση ΟΑΕΔ)
ΔΩΡΕΑΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ (όποια επιθυμούσαν)
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ: 50% ΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ
ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ (π.χ. ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ)


ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ (όποια επιθυμούσαν)
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ: 50% ΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ


ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ 5ΕΤΗΣ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΕΣΤΡΟΥ


ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΤΟΣ (2013-2014)
ΦΕΤΟΣ (2014-2015)
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΜΠΑΛΕΤΟ (μηνιαία συνδρομή)
1ο παιδί: 20 €
2ο παιδί: 16 €
ΣΥΝΟΛΟ: 36€
ΜΠΑΛΕΤΟ (μηνιαία συνδρομή)
1ο παιδί: 25 €
2ο παιδί: 25 €
ΣΥΝΟΛΟ: 50€ - 10%=45€
ΑΥΞΗΣΗ 9€ - Ποσοστό αύξησης 9/36=25%
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ (για έφηβες): 20€
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ (για ενήλικες): 20 €
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ (για έφηβες): 15€
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ (για ενήλικες): 25€
ΜΠΑΛΕΤΟ (1η δραστηριότητα): 20€
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ (2η δραστηριότητα): 10 €
ΣΥΝΟΛΟ: 30€
ΜΠΑΛΕΤΟ (1η δραστηριότητα): 25€
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ (2η δραστηριότητα): 15 €
ΣΥΝΟΛΟ: 40€-10%=40-4=36€
ΑΥΞΗΣΗ 6€ - Ποσοστό αύξησης 6/30=20%
TANGO: 15€
TANGO: 25€
ΑΥΞΗΣΗ 10€ - Ποσοστό αύξησης 10/15=66%
LATIN: 15€
LATIN: 25€
ΑΥΞΗΣΗ 10€ - Ποσοστό αύξησης 10/15= 66€
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ (ετήσια συνδρομή): 30€
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ (ετήσια συνδρομή): 50 €
ΑΥΞΗΣΗ 20€ - Ποσοστό αύξησης 66%
ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (ετήσια συνδρομή)
1ο παιδί: 20€
2ο παιδί: 16€
ΣΥΝΟΛΟ: 36€
ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (ετήσια συνδρομή)
1ο παιδί: 50€
2ο παιδί: 50€
ΣΥΝΟΛΟ: 100€- 10%=90€
ΑΥΞΗΣΗ 54€ - Ποσοστό αύξησης 150%
ΘΕΑΤΡΟ (νέων – ενηλίκων) – μηνιαία συνδρομή:10€
ΘΕΑΤΡΟ (νέων ενηλίκων)-μηνιαία συνδρομή: 20€
ΑΥΞΗΣΗ 10€ - Ποσοστό αύξησης 100%
ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ (μηνιαία συνδρομή)
1ο παιδί: 10€
2ο παιδί: 8€
ΣΥΝΟΛΟ: 18€
ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ (μηνιαία συνδρομή)
1ο παιδί: 10€
2ο παιδί: 10€
ΣΥΝΟΛΟ: 20€-10%=18€
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ (μηνιαία συνδρομή)
1ο παιδί: 15€
2ο παιδί: 12€
ΣΥΝΟΛΟ: 27€
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ (μηνιαία συνδρομή)
1ο παιδί: 15€
2ο παιδί: 15€
ΣΥΝΟΛΟ: 30€ - 10%=27€




                            2013-2014                                           ΩΔΕΙΟ                                          2014-2015
ΟΡΓΑΝΑ
ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ (μηνιαία συνδρομή): 40€
ΚΑΤΩΤΕΡΑ (μηνιαία συνδρομή): 40€
ΜΕΣΗ (μηνιαία συνδρομή): 50€
ΑΝΩΤΕΡΑ (μηνιαία συνδρομή): 60€
ΟΡΓΑΝΑ
ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ (μηνιαία συνδρομή): 35€ - ΜΕΙΩΣΗ 5€
ΚΑΤΩΤΕΡΑ (μηνιαία συνδρομή): 45€ - ΑΥΞΗΣΗ 5€ (12,5%)
ΜΕΣΗ (μηνιαία συνδρομή): 55€ - ΑΥΞΗΣΗ 5€
ΑΝΩΤΕΡΑ (μηνιαία συνδρομή): 65€ - ΑΥΞΗΣΗ 5€ (8%)
ΤΡΑΓΟΥΔΙ
ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ (μηνιαία συνδρομή): 40€
ΚΑΤΩΤΕΡΑ (μηνιαία συνδρομή): 40€
ΜΕΣΗ (μηνιαία συνδρομή): 50€
ΑΝΩΤΕΡΑ (μηνιαία συνδρομή): 55€
ΤΡΑΓΟΥΔΙ
ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ (μηνιαία συνδρομή): 35€ - ΜΕΙΩΣΗ 5€
ΚΑΤΩΤΕΡΑ (μηνιαία συνδρομή): 45€ - ΑΥΞΗΣΗ 5€
ΜΕΣΗ (μηνιαία συνδρομή): 55€ - ΑΥΞΗΣΗ 5€
ΑΝΩΤΕΡΑ (μηνιαία συνδρομή): 65€ - ΑΥΞΗΣΗ 10€
ΑΝΩΤΕΡΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ (μηνιαία συνδ)
ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΜΟΝΙΑΣ: 50€
ΕΝΟΡΓΑΝΩΣΗ: 50€
ΑΝΤΙΣΤΙΞΗ: 60€
ΦΟΥΓΚΑ: 70€
ΣΥΝΘΕΣΗ: 80€
ΑΝΩΤΕΡΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ (μηνιαία συνδρομή)
ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΜΟΝΙΑΣ: 55€ - ΑΥΞΗΣΗ 5€
ΕΝΟΡΓΑΝΩΣΗ: 55€- ΑΥΞΗΣΗ 5€
ΑΝΤΙΣΤΙΞΗ: 65€ - ΑΥΞΗΣΗ 5€
ΦΟΥΓΚΑ: 75 € - ΑΥΞΗΣΗ 5€
ΣΥΝΘΕΣΗ: 85€ - ΑΥΞΗΣΗ 5€
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Προετοιμασία για ΑΕΙ: 50€
ORFF: 20€
ΧΟΡΩΔΙΑ ΜΙΚΡΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ: 0€
ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΩΔΕΙΟΥ: 30€
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Προετοιμασία για ΑΕΙ: 50€
ORFF: 20€
ΧΟΡΩΔΙΑ ΜΙΚΡΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ: 0€
ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΩΔΕΙΟΥ: 30€
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ (μηνιαία συνδρομή)
ΟΡΓΑΝΑ: 15€ για 20λεπτο μάθημα
ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ: 10€ (τάξη) και 40€ (ιδιαίτερο)

ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ
Αναγκαστικά όσοι παρακολουθούσαν ένα τέτοιο τμήμα, αν δε διακόψουν, θα παρακολουθήσουν το τμήμα προκαταρκτικής, με μηνιαία συνδρομή 35 € για 40 λεπτά μάθημα. Για 40 λεπτο μάθημα πέρσι θα έδιναν 30 €. Τελικά υπάρχει αύξηση και γι’ αυτούς 5€ μηνιαίως.



 2013 -2014      ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ     2014- 2015
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ (μηνιαία συνδρομή)
1ο παιδί: 18€
2ο παιδί: 15€
ΣΥΝΟΛΟ: 33€
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ (μηνιαία συνδρομή)
1ο παιδί: 25€
2ο παιδί: 25€
ΣΥΝΟΛΟ: 50€ - 10% = 45€
ΑΥΞΗΣΗ 12€ (36%)
ΡΥΘΜΙΚΗ & ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ (ετήσια συνδρομή)
1ο παιδί: 50€
2ο παιδί: 40€
ΣΥΝΟΛΟ: 90€
ΡΥΘΜΙΚΗ & ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ (ετήσια συνδρομή)
1ο παιδί: 60€
2ο παιδί: 60€
ΣΥΝΟΛΟ: 120€ - 10% = 108€
ΑΥΞΗΣΗ 18€ 20%)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (5Χ5) (μηνιαία συνδρομή)
1ο παιδί: 15€
2ο παιδί: 12€
ΣΥΝΟΛΟ: 27€
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (5Χ5) (μηνιαία συνδρομή)
1ο παιδί: 15€
2ο παιδί: 15€
ΣΥΝΟΛΟ: 30€ - 10% = 27€
ΤΕΝΙΣ (μηνιαία συνδρομή)
1ο παιδί: 18€
2ο παιδί: 15€
ΣΥΝΟΛΟ: 33 €
ΤΕΝΙΣ (μηνιαία συνδρομή)
1ο παιδί: 25€
2ο παιδί: 25€
ΣΥΝΟΛΟ: 50 € - 10% = 45€
ΑΥΞΗΣΗ 12€ (36%)
ΣΤΙΒΟΣ (μηνιαία συνδρομή)
1ο παιδί: 15€
2ο παιδί:12€
ΣΥΝΟΛΟ: 27€
ΣΤΙΒΟΣ (μηνιαία συνδρομή)
1ο παιδί: 15€
2ο παιδί:15€
ΣΥΝΟΛΟ: 30€ - 10% = 27€
BABYSWIMMING (μηνιαία συνδρομή)
ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ – υπήρχε πισίνα για παιδιά: 18€
BABYSWIMMING (μηνιαία συνδρομή): 30€
Ποσοστό αύξησης 66%
ΑΕΡΟΒΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
Ετήσια συνδρ.: 70€
Εξαμηνιαία συνδρ.: 50€
Μηνιαία συνδρο.: 10€
ΑΕΡΟΒΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
Ετήσια συνδρ.: 70€
Εξαμηνιαία συνδρ.: 50€
Μηνιαία συνδρο.: 10€


ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΡΙΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
2013-2014
2014-2015
1ο παιδί:
ΜΠΑΛΕΤΟ: ΣΥΝΔΡΟΜΗ: ΔΩΡΕΑΝ
ΠΙΑΝΟ: ΣΥΝΔΡΟΜΗ: 40€ (κατωτέρα)
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ: ΣΥΝΔΡΟΜΗ: 20€
ΣΥΝΟΛΟ: 60€

1ο παιδί:
ΜΠΑΛΕΤΟ: ΣΥΝΔΡΟΜΗ: 25€
ΠΙΑΝΟ: ΣΥΝΔΡΟΜΗ: 45€ (κατωτέρα)
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ: ΣΥΝΔΡΟΜΗ: 15€
ΣΥΝΟΛΟ: 85€

2ο παιδί:
ΕΝΟΡΓΑΝΗ: ΔΩΡΕΑΝ
ΜΠΑΛΕΤΟ: 20€
ΣΥΝΟΛΟ: 20€
2ο παιδί:
ΕΝΟΡΓΑΝΗ: 7,5€ μηνιαία (60 € Ετησίως)
ΜΠΑΛΕΤΟ: 25€
ΣΥΝΟΛΟ: 32,5€
3ο παιδί:
ΕΝΟΡΓΑΝΗ: ΔΩΡΕΑΝ
3ο παιδί:
ΕΝΟΡΓΑΝΗ: 7,5€ μηνιαία
ΣΥΝΟΛΟ: 80€ μηνιαίως
ΣΥΝΟΛΟ:125€ μηνιαίως
ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΤΩΤΙΚΩΝ – ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΚΕΤΩΝ
ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΕΚΠΤΩΣΗ 20% ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 80€ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 16€
ΑΡΑ ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ: 109€ μηνιαίως(125 – 16)
ΑΥΞΗΣΗ 36%


2013-2014
2014-2015
ΑΜΕΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
5€ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΗΝΙΑΙΑ


ΑΠΟΡΟΙ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ


ΑΝΕΡΓΟΙ (πάνω από 6 μήνες με βεβαίωση ΟΑΕΔ)
ΔΩΡΕΑΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ (όποια επιθυμούσαν)
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ: 50% ΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ
ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ (π.χ. ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ)


ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ (όποια επιθυμούσαν)
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ: 50% ΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ


ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ 5ΕΤΗΣ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΕΣΤΡΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου