Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Από την παρέμβαση στη συνέλευση δημάρχων της ΚΕΔΕ

Παρέμβαση στη συνέλευση δημάρχων που έκανε η ΚΕΔΕ έγινε σήμερα από δημοτικούς συμβούλους των αριστερών αντικαπιταλισιτκών κινήσεων πόλης και άνεργους-άνεργες. Σκοπός ήταν η διαμαρτυρία για τη στάση και την εκστρατεία της ΚΕΔΕ υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιούλη και τη συνολική αντιλαϊκή-αντεργατική της πολιτική. Η συνέλευση των δημάρχων ήταν στο ξενοδοχείο Τττάνια την Πέμπτη 9/7 από τις 11 πμ.
Νωρίτερα είχαν αποχωρήσει οι δήμαρχοι που στηρίζονται από το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ οι εκπρόσωποι των δημάρχων που στηρίζονται από το ΚΚΕ επέκριναν την ΚΕΔΕ για τη στάση της.
Στη διάρκεια της παρέμβασης της εκπροσώπου των αριστερών αντικαπιταλιστικών κινήσεων πόλης Γεωργίας Νίκα, δημοτικού συμβούλου Αγ. Αναργύρων-Καματερού, οι εναπομείναντες δήμαρχοι αποχώρησαν και έτσι η συνέλευση τους διακόπηκε και έληξε πριν της ώρας της.
Παραταύτα στην ιστοσελίδα της ΚΕΔΕ εμφανίζεται ψήφισμα της συνέλευσης που ανάμεσα στα άλλα δηλώνει "την αμέριστη στήριξη των Δημάρχων και της Αυτοδιοίκησης Α΄ Βαθμού στην προσπάθεια επίτευξης έντιμης και βιώσιμης συμφωνίας, με στόχο την παραμονή της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ευρώ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου