Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ

2 χρόνια τώρα η εργαζόμενη Πανάγου στο δήμο Αγ.Αναργύρων Καματερού ,που μεταφέρθηκε από την κοινωφελή επιχείρηση του δήμου που διαλύθηκε , εργάζεται στην υπηρεσία πρασίνου χωρίς να πληρώνεται και ανασφάλιστη. Και αυτό συμβαίνει διότι η επίτροπος και το ελεγκτικό συνέδριο δεν εγκρίνει το ένταλμα πληρωμής που εξέδωσε η οικονομική επιτροπή του δήμου προκειμένου να πληρωθεί η εργαζόμενη για την εργασία της .
Το ελεγκτικό συνέδριο αμφισβητεί την νομιμότητα της μεταφοράς της εργαζόμενης ακυρώνοντας τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου ,δείχνοντας για μια ακόμα φορά τον κατασταλτικό ρόλο για τον οποίο δημιουργήθηκε από το αστικό κράτος.
Εκείνο που έπρεπε να κρίνει το ελεγκτικό συνέδριο είναι αν το ένταλμα πληρωμής ‘ήταν σύμφωνα με τις αμοιβές που προβλέπεται από την νομοθεσία και να φροντίσει να πληρωθεί η εργαζόμενη μία ώρα αρχύτερα ,προκειμένου να τηρηθεί το στοιχειώδες δικαίωμα της εργαζόμενης να πληρώνεται και να είναι ασφαλισμένη !!!!!
Από την στιγμή που βγήκε ΦΕΚ για την νομιμότητα της πρόσληψης ,για πιο λόγο το ελεγκτικό συνέδριο μπαίνει στην διαδικασία αμφισβήτησης του δικαιώματος της εργασίας της εν’λόγω εργαζόμενης που με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου έγινε η μεταφορά της όπως πρόβλεπε η σύμβαση της ,σύμβαση αορίστου χρόνου.Και μάλιστα όταν ήδη όλοι οι εργαζόμενοι που απασχολούσε η κοινωφελής επιχείρηση του δήμου έχουν εδώ και 2 χρόνια μεταφερθεί στις υπηρεσίες του δήμου.
Απαιτούμε άμεσα να πληρωθεί η εργαζόμενη και να σφαλιστεί ,συνεχίζοντας απρόσκοπτα και χωρίς άλλες τρικλοποδιές να συνεχίζει την εργασία της στην θέση της γεωπόνου που ήδη εργάζεται και που καλύπτει πάγια και διαρκή ανάγκη του δήμου.
Απαιτούμε να γίνει σεβαστή η ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου  και να να σταματήσει η ταλαιπωρία της εργαζόμενης ,που 2 χρόνια τώρα δουλεύει χωρίς πληρωμή και ανασφάλιστη .
Να σταματήσουν τα γραφειοκρατικά εμπόδια που κάθε άλλο παρά το δίκαιο εξυπηρετούν.
Να μην επιτρέψουμε να γυρίσουν 100  πίσω τα  εργασιακά δικαιώματα.
Υπεραπιζόμαστε το δικαίωμα στην αξιοπρεπή και σταθερή εργασία και καμία <<υποτιθέμενη>>ανεξάρτητη αρχή δεν μπορεί να την στερεί από κανένα εργαζόμενο.
             ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ
                         ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΟΛΟΙ 07/06/17 ωρα 10 πμ στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΒΟΥΡΝΑΖΟΥ 4 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ- κτίριο Β ΑΙΘΟΥΣΑ ολομέλειας-

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΠΟΛΗ  http://anypotahtipoli.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου