Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Τετάρτη 26/2, 6.30 μμ πλ. Συντάγματος- Όχι στη βία και καταστολή ενάντια σε πρόσφυγες και κατοίκους των νησιών

ΟΛΟΙ-ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 26/2 6.30 μ.μ. στην πλ. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (Λ. Αμαλίας)
    ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ & ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ & ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ

Η Ανυπότακτη Πόλη Αντικαπιταλιστική παρέμβαση στις γειτονίες Αγ.Αναργύρων - Καματερού καλεί μαζί με άλλες αριστερές και αντικαπιταλιστικές κινήσεις δήμων, την κίνηση της περιφέρειας Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική και το Συντονισμό για το Προσφυγικό - Μεταναστευτικό σωματείων, φοιτητικών συλλόγων και συλλογικοτήτων - →ΣΥΠΡΟΜΕ← σε συγκέντρωση ενάντια στην κυβερνητική καταστολή σε κατοίκους και πρόσφυγες των νησιών για την κατασκευή νέων φυλακών εγκλεισμού των προσφύγων. 


ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΕΡΑΝΤΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ.
 ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ;


Απαιτούμε :
·       Να καταργηθούν τα στρατόπεδα. Διαμονή των προσφύγων σε κατοικίες μέσα στις πόλεις. Όχι στον εγκλεισμό.
·       Να απεγκλωβιστούν οι πρόσφυγες από τα νησιά. Ελεύθερη μετακίνηση σε όποια περιοχή ή χώρα θέλουν να μείνουν. Όχι σε φράκτες στον Έβρο και το Αιγαίο και επαναπροωθήσεις. Ανεμπόδιστη είσοδος στη χώρα μας και σε όλες τις χώρες.
·       Άσυλο για όλα τα θύματα των πολέμων και των διώξεων. Όχι στις καθυστερήσεις και τον πλαστό αποχαρακτηρισμό χωρών από εμπόλεμες.
·       Αξιοπρεπείς συνθήκες στέγασης των προσφύγων μέσα στις πόλεις σε κατοικίες. Ένταξή τους στον κοινωνικό ιστό. Πρόσβαση σε υγεία, παιδεία, πρόνοια εργασία με ίσα δικαιώματα.
·       Καμιά συμμετοχή της χώρας στους πολεμικούς σχεδιασμούς και τις στρατιωτικές επιχειρήσεις. Έξω οι βάσεις και το ΝΑΤΟ. 

ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου