Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΠΟΛΗΣ για δια ζώσης συνεδρίαση του Δ.Σ.

Είναι πολλοστή φορά που απαιτούμε να γίνει η συνεδρίαση δια ζώσης, και όχι με τηλεδιάσκεψη διότι στο χώρο που γίνεται μέχρι σήμερα, στο "Μαρία Έλενα", ΠΛΗΡΟYΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘEΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛEΠΟΝΤΑΙ, για την προστασία της υγείας. Με θερμομέτρηση και μάσκα όπως έγινε τις προηγούμενες συνεδριάσεις .
Κανένα όργανο του δήμου δεν πρέπει να συνεδριάζει διαφορετικά, διότι υπάρχουν οι ανάλογοι χώροι που καλύπτουν την προστασία της υγείας .
Είναι οξύμωρoν να προβλέπεται από την πολιτεία να γίνει μάθημα, στα σχολειά με 25 μαθητές σε ένα πολλαπλά μικρότερο χώρο και να θέλουμε να σταματήσουμε τις συνεδριάσεις του ΔΣ με πρόσχημα την πανδημία .
Η ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΠΟΛΗ όπως είχαμε δηλώσει και σε προηγούμενες ανάλογες περιπτώσεις θα απέχουμε, δηλώνοντας πως δεν θα ανεχτούμε να καταργηθεί η δημοκρατική διαδικασία του συνέρχεσθε με άλλοθι τον covid19.

Σημείωση. Aπό την αρχή της θητείας σας είχατε δεσμευτεί για την δια ζώσης, αναμετάδοση της συνεδρίασης, πράγμα που δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα.
Αν υπήρχε η αναμετάδοση μέσω διαδικτύου θα έδινε την δυνατότητα στο λαό του δήμου μας να παρακολουθεί την συνεδρίαση και θα έδειχνε και μια άλλη στάση της διοίκησης .
Όμως αυτό φαίνεται πως το αποφεύγεται σταθερά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου