Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Ερώτημα –Τοποθέτηση της Ανυπότακτης Πόλης προς την διοίκηση που αφορά την αλλαγή του τρόπου συνεδρίασης

Κύριοι της διοίκησης η ενημέρωση που έχετε λάβει δεν είναι χθεσινή αλλά όπως φαίνεται από την εγκύκλιο που μας στείλατε είναι στα χέρια σας από τον προηγούμενο μήνα, από τις 22 Σεπτεμβρίου 2020. 

Δηλαδή πολλές μέρες πριν να ανακοινώσετε την δια ζώσης συνεδρίαση. Μπορείτε να μας πείτε τι άλλαξε και γιατί αλλάξατε την δια ζώσης με τηλεδιάσκεψη; Γατί δεν επιδιώξατε να ορίσετε μία μεγαλύτερη αίθουσα προκειμένου να γίνει δυνατή και η παρουσία των κατοίκων για τα θέματα που τους καίνε; Παρακαλώ όπως μας απαντήσετε εάν η συνεδρίαση θα είναι ζωντανή διαδικτυακά , ούτως ώστε να την παρακολουθήσουν οι κάτοικοι ειδικά

του Γεροβουνού που έχουν θέσει ζήτημα απόφασης, για την μη τοποθέτηση κεραίας επί της οδού Γρ.Αυξεντίου 66. 

Ακόμα και αν δεν βρίσκατε μεγαλύτερη αίθουσα θα μπορούσατε να βρείτε λύσεις παρουσίας των δημοτών εξασφαλίζοντας και όρους προστασίας, π.χ.με ζωντανή σύνδεση και κάμερα με μικροφωνική έξω από την αίθουσα και άλλους τρόπους, που είχατε το περιθώριο να το οργανώσετε όπως σας είχαμε ζητήσει αμέσως μόλις ενημερωθήκαμε, για το συμβούλιο και τον τόπο διεξαγωγής του.

Επειδή οι ανοιχτές και διαφανείς συνεδριάσεις, είναι αναγκαίες και ουσιαστικές, θεωρούμε πως θα μπορούσατε να το είχατε εξασφαλίσει αν αυτή ήταν η πολιτική σας επιλογή. Aν συνεχιστεί η διαδικασία της διαδικτυακής χωρίς ζωντανή μετάδοση και χωρίς να είναι αναγκαία η κατάργηση της δια ζώσης συνεδρίασης ως Ανυπότακτη Πόλη θα απέχουμε από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου