Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΦΑΓΗΤΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΦΛΕΒΑΡΗ 11 Π.Μ..ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ



Η ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΠΟΛΗ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ 
Αυτή την Κυριακή μαγειρεύει για όλους ο<<ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ>>
 Την Κυριακή 14 Φλεβάρη 11 π.μ.ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 

 🍲Μαγειρεύουμε και μοιράζουμε μερίδες φαγητού για τους ανθρώπους των γειτονιών μας που έχουν ανάγκη. 
 👉Θα πραγματοποιείται επίσης συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και μέσων ατομικής προστασίας,προκειμένου να διανεμηθούν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη . 

 ✊Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ! 

Η κατάσταση και ζωή των ανθρώπων που ζουν στο δρόμο είναι βάρβαρη και ντροπιαστική. Τόσο σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο όσο και σε τοπικό, έχουμε ανοίξει άμεσα τη συζήτηση και διεκδίκηση για την αποκατάσταση και την κοινωνική ενσωμάτωση των ανθρώπων αυτών της γειτονιάς μας . Παράλληλα, η καταγραφή όσων ζουν σε σπίτια, αλλά στερούνται βασικά είδη διαβίωσης και αξιοπρεπών συνθηκών ζωής, πρέπει να συνεχιστεί και να υφανθεί γύρω τους ένα σφιχτό πλέγμα αλληλεγγύης! 
 🎉ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ αυτά τα ζητήματα και καλούμε όλες και όλους να αγκαλιάσουν το εγχείρημα και να συμβάλλετε σε αυτό με τη φυσική σας παρουσία, με αγαθά που θα συνεισφέρετε, με ιδέες για νέες δράσεις. Δεν υπάρχουν αυταπάτες για την αδιαφορία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας προς τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες. Ενδεικτικά το έτος που μόλις πέρασε, τα οικογενειακά επιδόματα μειώθηκαν κατά 139.000.000 €, τα στεγαστικά επιδόματα κατά 51.000.000 € το επίδομα των ανασφάλιστων υπερηλίκων κατά 4.000.000 € και τα αναπηρικά επιδόματα κατά 173.000.000 €. 

 💗Η κίνηση μας αυτή είναι μία πλευρά της διεκδίκησης μας προς τη πολιτεία και την δημοτική αρχή ,να πάρει όλα εκείνα τα μέτρα για την προστασία ,όλων αυτών, άστεγων,άνεργων ,φτωχοποιημένων νοικοκυρών που θα τους εξασφαλίσουν αξιοπρέπεια και δυνατότητα να ζήσουν ανθρώπινα . 
💗 Η κίνηση μας έχει το μήνυμα ότι κανείς δεν είναι μόνος σε αυτή την σκληρή πραγματικότητα που θέτει υπό αμφισβήτηση μέχρι και το δικαίωμα στην τροφή. Ένα εγχείρημα που οι δράσεις αλληλεγγύης στηρίζουν τους ανθρώπους που στα μάτια της εξουσίας παραμένουν "αόρατοι". 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου