Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Καταγγελία

Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον
δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον!
Η «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΠΟΛΗ» καταγγέλλει την θρασύδειλη επίθεση χρυσαυγιτών σε μέλη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Καματερό, η οποία είναι σε συνέχεια μιας σειράς ενεργειών εναντίον και του προεκλογικού υλικού μας, όπως καταστροφή και εξαφάνιση των πανό μας.
Οι δυνάμεις της αντίδρασης και του παρακράτους, παραμονές της επετείου της μεγάλης αντιφασιστικής νίκης των λαών, δρώντας κάτω από την διακριτική απουσία των δυνάμεων της αστυνομίας και παίρνοντας θάρρος από την αδιαφορία της δημοτικής αρχής, ενεργούν σε βάρος όσων ενοχλούν τα αφεντικά τους, προκειμένου να εμποδίσουν τη διάδοση των απόψεων και ιδεών μας.
Τα φασιστοειδή έχουν έναν ακόμα λόγο για να θορυβηθούν: Την παρουσία και τη δράση της «Ανυπότακτης Πόλης» η οποία θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να μην μείνει ούτε ένας φασίστας στις γειτονιές των Αγίων Αναργύρων – Καματερού.
Να ξέρουν ότι, όχι μόνο δεν μας τρομοκρατούν, αλλά, πετυχαίνουν ακριβώς το αντίθετο.
Μπορεί οι φυσικοί αυτουργοί να είναι θρασύδειλα φασιστοειδή των γειτονιών μας αλλά οι ηθικοί αυτουργοί που τους χρησιμοποιούν ως τσιράκια και εφαρμόζουν τις πολιτικές που εξαθλιώνουν τη ζωή μας έχουν ονοματεπώνυμο: Κυβέρνηση, ΔΝΤ, Ε.Ε. και κεφάλαιο.
Καλούμε τον λαό της περιοχής μας να καταδικάσει αυτούς και τους τοπικούς εκφραστές τους.
Καλούμε τον λαό του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού να συμμετάσχει και να αγωνιστεί με την «Ανυπότακτη Πόλη».
Να στηρίξει το ψηφοδέλτιο της «Ανυπότακτης Πόλης» με επικεφαλής την Γεωργία Νίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου