Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΠΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ

Η <<ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ>> ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

Αυτές τις μέρες εντοπίζεται η ύπαρξη κεραιών και σταθμών κινητής τηλεφωνίας 1 στους Αγίους Αναργύρους μία στο Καματερό και τοποθέτηση νέων .
Από το 2006 μέχρι σήμερα αμέτρητες οι κινητοποιήσεις των κατοίκων για την αποξήλωση τους ,τις περισσότερες φορές με αποτελεσματικότητα.
Μία κατεβάζουμε ,άλλη ξεπηδάει παραδίπλα……………….
Και η ιστορία επαναλαμβάνεται.
Αυτή τη φορά η ιστορία επαναλαμβάνεται copypaste  επί της οδού Αλεξάνδρας και Ομήρου. Για  δεύτερη φορά τοποθετείτε κεραία κινητής τηλεφωνίας στο  ίδιο κτίριο ,την πρώτη φορά πριν από 2 χρόνια κατέβηκε σαν αποτέλεσμα της μαζικής κινητοποίησης της γειτονιάς και της μαζικής αλληλεγγύης των κατοίκων της περιοχής .
Επιμένει η εταιρεία στην τοποθέτηση βάζοντας πάνω από την υγεία των κατοίκων τα κέρδη.
Επιμένουν και οι κάτοικοι αγωνιστικά βάζοντας την ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.
Στην συγκέντρωση που πραγματοποίησαν την προηγούμενη Κυριακή- δήλωσαν την απόφαση τους να συνεχίσουν τον αγώνα τους χωρίς καμία ανοχή και ανεκτικότητα ,στο δίλλημα νόμιμη ή παράνομη ,έχοντας επίγνωση του νομοθετικού πλαισίου όπως έχει διαμορφωθεί και παρέχει πλήρη ασυδοσία στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων του κεφαλαίου που δραστηριοποιείται στις τηλεπικοινωνίες   ,αγνοώντας συνειδητά τις ανάγκες και το συμφέρον της κοινωνίας –και αυτό γιατί είναι συνταγμένη  μαζί τους.
Η Ανυπότακτη Πόλη βρέθηκε μαζί τους από την πρώτη στιγμή και θα συνεχίσει να είναι μαζί τους ,όπως βρισκόταν μαζί τους και πριν από 2 χρόνια τα μέλη της Ανυπότακτης Πόλης  που συμμετείχαν δραστήρια στην Επιτροπή Αγώνα Ενάντια στις  Κεραίες  μαζί με πολλούς αγωνιστές που και πάλι βρεθήκαμε μαζί στην ίδια γειτονιά και στις άλλες γειτονιές που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.
Στην τοποθέτησή μας εκτός των άλλων πρότεινε τον συντονισμό της δράσης αυτών των Επιτροπών όπως γινόταν και παλιότερα για μεγαλίτερη αποτελεσματικότητα .Με στόχο να απαιτήσουμε συνολικότερες αλλαγές πιέζοντας για συνολικότερες αλλαγές της ισχύουσας νομοθεσίας και αυτό απαιτεί δυναμικό μαζικό ενωμένο κίνημα ενάντια σε αυτά τα τερατώδη συμφέροντα και τηνπολιτική που τα εξυπηρετεί..
Η Επιτροπή Κατοίκων αποφάσισε κινητοποίηση σε διάφορες κατευθύνσεις με πρώτη την παρέμβαση στο δημοτικό συμβούλιο ,που πραγματοποιήθηκε 26/9 .

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥΣ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ
Σας καλούμε στην
 συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα γίνει στις 28-9-14 στις 18".00 μμ στην συμβολή των οδών Αλεξάνδρας και Ομήρου, σε συνέχεια της προηγούμενης κινητοποίησης για την ανάκληση της άδειας σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας της Cosmote στην οδό Ομήρου 3. Δεν θα ανεχτούμε τις κεραίες πάνω από τα κεφάλια μας. Η Κυβέρνηση, η Περιφέρεια και ο Δήμος έχουν ευθύνη που με την πολιτική τους υπηρετούν τα κέρδη των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας,
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου