Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Ερώτημα Αίτημα της Ανυπότακτης Πόλης προς την διοίκηση του δήμου Αγ. Αναργύρων Καματερού

 Στον πρώτο  χρόνο της διοίκησης έχουμε δει να εκτυλίσσονται πολλές διαδικασίες που ξεπερνούν τα όρια της δημοκρατίας.Και πολλές φορές άγγιζαν τα όρια της φαιδρότητας.

Ζήσαμε τα πρόσφατα  γεγονότα με την άθλια συμπεριφορά του αντιδημάρχου καθαριότητας απέναντι στην πρόεδρο του σωματείου και θεωρήσαμε ότι η διοίκηση σας έπιασε πάτο!

Όμως από ότι φαίνεται ο πάτος δεν έχει τελειωμό.

Μάθαμε πως προκηρύξατε διαγωνισμό για πρόσληψη νομικού συμβούλου που λήγει στις 14 Αυγούστου!

Γιατί κύριοι της διοίκησης επιλέξατε να υλοποιήσετε μία απόφαση του 2019,μέσα στον «νεκρό» μήνα,που οι πιθανοί ενδιαφερόμενοι θα βρίσκονται σε διακοπές ;

Δεν νομίζουμε να παρασυρθήκατε από την λαϊκή ρήση <<τον Αύγουστο που είναι παχιές οι μύγες >>.;;;;

Ηλίου φαεινότερος,ο λόγος !

Προκηρύσσουν το διαγωνισμό την εποχή που ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες αυτός να γίνει ευρέως αντιληπτός και να υπάρξει ο κίνδυνος κάποιοι να ελέγξουν τα αποτελέσματά του. Δηλαδή εξασφαλίζουν τις συνθήκες ο διαγωνισμός να γίνει γνωστός σε στενό κύκλο ενδιαφερόμενων.

Απαιτούμε να μην ολοκληρωθεί η διαδικασία και να γίνει τον Σεπτέμβριο που θα μπορεί να πραγματοποιηθεί με διαδικασίες που θα γίνουν γνωστές σε ευρύ κοινό ενδιαφερομένων.

Σε περίπτωση που προχωρήσετε στην ολοκλήρωση του διαγωνισμού,απαιτούμε να υπάρξει πλήρης ενημέρωση στο δημοτικό συμβούλιογια τους υποψήφιους και τα δικαιολογητικά τους .

ΠΑΓΙΟ ΑΙΤΗΜΑ  ΤΗΣ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΕΝΙΑΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου