Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Δήλωση της Ανυπότακτης Πόλης για τις «έκτακτες» συνεδριάσεις του Δ.Σ. δια περιφοράς

 


Στις 8/9/21 (χθες) είχε καλεστεί δημοτικό συμβούλιο διά περιφοράς, παρ΄όλη την δυνατότητα που δίνεται να γίνονται τα συμβούλια δια ζώσης. 
Συνεχίζεται από την διοίκηση του δήμου μας, η δια περιφοράς διαδικασία,μια γραφειοκρατική διαδικασία που ακυρώνει τον ρόλο του δημοτικού Συμβουλίου επί της ουσίας.
Αυτό γίνεται με πολύ έντεχνο τρόπο φέρνοντας ένα - ένα τα θέματα, παρ΄όλο που θα μπορούσε να τα φέρει σε ένα συμβούλιο.  Θέματα που δεν εμπεριέχουν το στοιχείο του επείγοντος. 
  • Για το ζήτημα που αφορά την μαθητεία και την απασχόληση στο δήμο, είστε ενημερωμένοι από 22/7/21
  • Για το ζήτημα που αφορά την επόμενη έκτακτη δια περιφοράς (σήμερα  9/9/21) σαν ήταν γνωστό από τις 19/8/21 και αφορά την διατύπωση θέσεων  για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. 

Ως εκ τούτου θεωρούμε πως η τακτική σας είναι αντιδεοντολογική και το επείγον δεν υφίσταται επί της ουσίας. 

Η θέση της Ανυπότακτης πόλης είναι τα δημοτικά συμβούλια να γίνονται δια ζώσης. 

Η στάση μονό για το θέμα της μαθητείας είναι η εξής. 

Στο συμβούλιο της 8/9/21 λόγω της εκβιαστικής ημερομηνίας (εξαιτίας της δημοτικής αρχής)  και προκειμένου να μην έχει επίπτωση στους  μαθητές, θα μας δηλώσετε πως παρευρισκόμαστε και ψηφίζουμε παρών γιατί δεν μπορούμε να εκφράσουμε την θέση μας για την μαθητεία και τους δυσμενής όρους με τους οποίους υλοποιείται από την πολιτική της κυβέρνησης και την διοίκηση σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου