Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ


Στις 20/10 /21 έγινε δημοτικό Συμβούλιο μετά από απαίτηση της Επιτροπής Κατοίκων "Παρκάκι οδού Αλαμάνας" και μετά από 3 αναβολές από την διοίκηση του δήμου. Η διοίκηση αντί να υπερασπιστεί τα όρια που όρισε το υπουργείο γεωργίας και η δασική υπηρεσία, επικαλείται νομιμότητες και ψάχνει να τις αποδείξει, όχι βέβαια για την υπεράσπιση των ορίων, αλλά την πράξη της. Να ρίξει δηλ. το συρματόπλεγμα με την μπουλντόζα του δήμου.

Ποιους θέλει να εξυπηρετήσει ??? 

Όπως ρώτησε και σωστά κάτοικος στο δημοτικό συμβούλιο, πρώτα ρίχνουμε το συρματόπλεγμα και μετά το διερευνούμε?.?? 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ναι τον δημόσιο χώρου πρασίνου πρώτη η διοίκηση έβαλε την μπουλντόζα και έριξε το συρματόπλεγμα και την μεθεπόμενη ο ιδιώτης οικοπεδούχος πήγε και έκοψε τα δένδρα και το έγκλημα ολοκληρώθηκε πάνω στον χώρο πρασίνου. 

Στις 20/10 στο Δημοτικό συμβούλιο φάνηκε καθαρά η στάση, απέναντι σε αυτό, χωρίς καμία τεκμηρίωση, χωρίς να τοποθετηθεί μιλούσε για τα νόμιμα και αυτό βέβαια, χωρίς καμία νύξη υπεράσπισης των ορίων που 50 έως 60 χρόνια ξέρουν όλοι και που το έγγραφο του υπουργείου γεωργίας επιβεβαιώνει!! .

Όπως λέμε ήταν γυμνός ο βασιλιάς, χωρίς ντροπή! Και με άθλια συμπεριφορά απέναντι στους κατοίκους που αγωνιωδώς ήρθαν στο δημοτικό συμβούλιο, να υπερασπιστούν τον μοναδικό δημόσιο χώρο αναψυχής για αυτούς και μοναδική παιδική χαρά για τα παιδιά τους. 

Καταλάβαμε όλοι καλά πως μόνον ο λαός σώζει τον λαό! Ακόμη και όσοι είχαν αμφιβολίες φρόντισε η διοίκηση Τσίρμπα να μας το εμπεδώσει!!!! Δεν τελειώσαμε, ο Αγώνας τώρα αρχίζει!,!

Όλη η συζήτηση στο Δημοτικό συμβούλιο Αγ. Αναργύρων Καματερού για το παρκάκι της οδού Αλαμάνας στον Αγ.Νικόλαο Καματερού. 

Πατήστε στο σύνδεσμο για να ακούσετε τη συζήτηση και τη θέση της Ανυπότακτης Πόλης από την εκπρόσωπο της στο Δ.Σ. στο 01:01:25

Play sound file

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου