Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

ΚΑΛΕΣΜΑ σε σύσκεψη συνέλευση συντονισμού αγώνα για την Παλαιστίνη. Στο Α ΚΑΠΗ Αγ. Αναργύρων (Κλεισούρας και Πλαστήρα γωνία)


Η Ανυπότακτη Πόλη
Αντικαπιταλιστική παρέμβαση στις γειτονιές Αγ. Αναργύρων -  Καματερού σας καλεί στις 30/10/2023 \ 7 μμ σε σύσκεψη συνέλευση συντονισμού αγώνα για την Παλαιστίνη. 
Στο Α ΚΑΠΗ Αγ. Αναργύρων δίπλα στην ΔΕΗ Κλεισούρας και Πλαστήρα γωνία. 

Η πρωτοβουλία μας αυτή πηγάζει από την βαθιά μας ανησυχία για τον Παλαιστινιακό λαό και την ανάγκη όσο το δυνατόν πλατύτερης αλληλεγγύης στήριξης του αγώνα τους ενάντια στο τέρας του ισραηλινού κράτους δολοφόνου και του συνασπισμού όλων των ιμπεριαλιστικών πολεμικών σχεδίων στην περιοχή, που θέτουν σε κίνδυνο την ειρήνη στην περιοχή μας. Θεωρούμε πως η χώρα μας και ο λαός μας δεν πρέπει να έχει καμία εμπλοκή σε αυτά τα σχέδια. Σας καλούμε σε συντονισμό αγώνα στην περιοχή των δυτικών. Περιμένουμε την ανταπόκριση και την συμμετοχή σας. Καλούμε δημοτικές κινήσεις σωματεία συλλόγους και κάθε συλλογικότητα κοινωνική και πολιτική, που καταλαβαίνει την αναγκαιότητα ο λαός να επιβάλει την λευτεριά και ανεξαρτησία στην Παλαιστίνη και να αποσοβηθεί οποιαδήποτε πολεμική σύρραξη στον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου