Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΠΟΛΗΣ για το εκλογικό αποτέλεσμα & το β΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών


Η Ανυπότακτη Πόλη, Αντικαπιταλιστική Παρέμβαση στους Αγ. Αναργύρους-Καματερό χαιρετίζει θερμά του εργαζόμενους-ες τους νέους και τις νέες  φίλους-ες και συναγωνιστές-στριες που σε αυτή τη δύσκολη περίοδο και σε αυτές τις συνθήκες ακραίας πόλωσης στήριξαν την προσπάθεια και ενίσχυσαν και με την ψήφο τους  την Ανυπότακτη Πόλη. Χαιρετίζουμε από καρδιάς όλους και όλες που συμμετείχαν και βοήθησαν στηρίζοντας την Ανυπότακτη Πόλη και τις έδωσαν τη δυνατότητα  να εκπροσωπήσει για δεύτερη φορά στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου τον κόσμο του αγώνα και του καθημερινού μόχθου.
Χαιρετίζουμε τους δεκάδες συναγωνιστές φίλους και φίλες  που έδωσαν σε συντροφικό φιλικό κλίμα την εκλογική μάχη, άνθρωποι τις δουλειάς και του αγώνα με εξορμήσεις, εκδηλώσεις, γλέντια. Απευθυνθήκαμε στις γειτονιές της πόλης, στους εργαζόμενους-ες και τη νεολαία σε ολόκληρη τη προεκλογική περίοδο.
Ήμασταν και θα είμαστε παρόντες-ούσες και πρωτοπόροι σε κάθε αγώνα για τη διεκδίκηση των μικρών και μεγάλων αναγκών του λαού και της νεολαίας των Αγίων Αναργύρων - Καματερού.  Είμαστε εδώ για να μεταφέρουμε τις διεκδικήσεις  των κατοίκων της πόλης στο δημοτικό συμβούλιο, τις αντιστάσεις και τους αγώνες  μέσα και έξω από αυτό. Θα παλέψουμε ανυπότακτα, ανατρεπτικά για μια ζωή που μας αξίζει σε μια πόλη που μας ανήκει.
Θεμελιακή θέση μας είναι η εναλλαγή στη θέση του δημοτικού συμβούλου. Η συνέλευση του σχήματος θα αναδείξει τον συναγωνιστή-στρια που θα αντικαταστήσει την δημοτική σύμβουλο σε χρόνο που θα αποφασίσει η συνέλευση.
Δέσμευσή μας ήταν και είναι η οργάνωση και η στήριξη των αγώνων για την πόλη αναγκών μας,  των επιθυμιών  και των δικαιωμάτων μας,  για μια πόλη της ταξικής αλληλεγγύης ενάντια στους φασίστες,  κεφάλαιο ΕΕ. Θα υπερασπιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις τα εργατικά λαϊκά δικαιώ-ματα και ελευθερίες. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του Πάρκου Τρίτση, για την ματαίωση της εγκατάστασης χαβούζας σ’ αυτό. Θα παλέψουμε με το λαό των όμορων δήμων να κλείσει η χωματερή της Φυλής. Θα δώσουμε μάχη ενάντια σε κάθε επιχειρηματικό συμφέρον που θα υποβαθμίσει τη ζωή μας στην πόλη (κεραίες, σκουπίδια κλπ). Θα διεκδικήσουμε μόνιμες θέσεις εργασίες στις δομές του Δήμου ενάντια στο αίσχος των «κοινωφελών» που υλοποιούνται από όλους.
Στο δεύτερο γύρο καταψηφίζουμε τους δύο εκπροσώπους της κυρίαρχης πολιτικής. Τους ξέρουμε καλά αφού έχουν ασκήσει διοίκηση μαζί για χρόνια. Η καταψήφιση και των δύο είναι επιλογή εναντίωσης, στην αντιλαϊκή πολιτική τους, ενάντια στο δήμο επιχειρηματία, που παρέα εφάρμοσαν τα προηγούμενα 10 χρόνια και που παρέα θα εφαρμόσουν την προσεχή τετραετία, όποιος και αν βγει πρώτος στον δεύτερο γύρο.
Ενάντια στην άθλια διαχείριση που υπόσχονται, πατώντας στα ματωμένα και φορομπηχτικά πλεονάσματα του δήμου, ενάντια στις γειτονιές του φόβου και της "ασφάλειας" που μας ετοιμάζουν, ενάντια στα έργα βιτρίνας  που στηρίζονται στην εξευτελιστικά απλήρωτη εργασία των επισφαλών εργαζόμενων.
ΕΜΕΙΣ επιλέγουμε να συμμετέχουμε στον 3ο γύρο των ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ.
Όσον αφορά τον 2ο γύρο των Περιφερειακών Εκλογών είναι αυτονόητο πως καταψηφίζουμε  την Δούρου της χωματερής και τον Πατούλη   κύριο εκπρόσωπο των ιδιωτικοποιήσεων και του μεγάλου κεφαλαίου.
Με βάση όλα τα παραπάνω καλούμε σε Γενική Συνέλευση της Ανυπότακτης Πόλης  την Κυριακή 9 Ιούνη όλους και όλες που συμμετείχαν στη μάχη των δημοτικών εκλογών αλλά και στους αγώνες, για  να προγραμματίσουμε την δράση μας το επόμενο άμεσο διάστημα. Η ώρα και ο τόπος θα ανακοινωθεί σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου