Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

ΕΞΩ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ

Σήμερα για άλλη μια φορά η εταιρεία κινητής και ο δεδδηε με την συνδρομή της αστυνομίας προσπάθησαν να εγκαταστήσουν την κεραία κινητής τηλεφωνίας στη Λυκούργου 39 και Γράμμου, οποία βρίσκεται μόλις 50μ. από το 11ο δημ.σχ. και 150μ από 6ο δημ.σχ.
Έτσι δυο περιπολικά και αστυνομικοί με πολιτικά βρέθηκαν στη γειτονία προσπαθώντας και κάποιοι να πείσουν τους κατοίκους ότι όλα είναι νόμιμα για την εγκατάσταση της κεραίας.
Όμως η άμεση κινητοποίηση των κατοίκων της γειτονίας για άλλη μια φορά τους απέτρεψε προστατεύοντας έτσι τη ζωή των παιδιων τους και τη δική τους.

   Ως Ανυπότακτη πόλη συμπαραστεκόμαστε στο δίκαιο αγώνα των κατοίκων για να μην εγκατασταθεί η κεραία κινητής τηλεφωνίας στη γειτονία τους, όπως κάνουμε σε όλες τις γειτονιές που αντιστέκονται και κινητοποιούνται και θα βρισκόμαστε δίπλα τους όπως και σήμερα.
Δεν θα είχε συμβεί το σημερινό γεγονός αν έγκαιρα ο δήμος είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα ως όφειλε
Καλούμε λοιπόν το δήμο άμεσα να το πράξει μια και αυτή είναι η αποφαση του δημοτικού συμβουλίου.
Την αστυνομία την ειδοποίησε ο δεδδηε, και αναρωτιόμαστε: Να προστατέψει ποιους.
Τους εργαζόμενους, από τους κάτοικους, η να συνδράμει στην εγκατάσταση της κεραίας;
Το δεύτερο φυσικά, καθώς είναι γνωστή η αγαστή συνεργασία δεδδηε – εταιριών κινητής – αστυνομίας, αλλά και δήμων πολλές φορές.
Η άμεση κινητοποίηση των κατοίκων και η ετοιμότητα τους έφεραν αποτέλεσμα.
Τίποτα δεν είναι δεδομένο, κανένας εφησυχασμός, είναι σκληρός ο αγώνας ενάντια στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και την ασύδοτη δραστηριότητα τους.
Αυτές έχουν τις κυβερνήσεις και τους νόμους που φτιάχνονται στα μέτρα των συμφερόντων των εταιρειών, την αστυνομία, την ΕΕΤΤ και κάθε μηχανισμό του κράτους.

ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΊΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΈΡΔΗ ΚΑΙ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου