Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

ΔΗΛΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

    Ως Ανυπότακτη Πόλη έχουμε απαιτήσει την υλοποίηση της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου για ζωντανή μετάδοση των συνεδριάσεών του. 
   Μέχρι σήμερα, η διοίκησή σας αρνείται την υλοποίηση της απόφασης, χωρίς καμία δικαιολογία, αλλά σαν μία επίδειξη δύναμης (κατά την γνώμη μας ανούσια, αλλά αυταρχική και αντιδημοκρατική) του στυλ <<ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ>>. 
    Όπως δηλώσαμε γραπτώς και προφορικώς δεν θα συμμετάσχουμε στις διαδικασίες ενός απαξιωμένου οργάνου, όπου οι δημοκρατικές διαδικασίες και αποφάσεις, γράφο- νται στα παλαιότερα των υποδημάτων από το δήμαρχο και τη διοίκηση, χωρίς να είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Η απαξίωση αυτή αγγίζει και το δικαίωμα του λαού της περιοχής να μπορεί να παρακολουθεί τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, που πρέπει να είναι ανοιχτές.  

Το επιχείρημα πως δεν το κάνετε διότι είναι εκβιασμός η απαίτηση του υπόλοιπου ΔΣ, αγγίζει τα όρια της αστειότητας. ΔΙΟΤΙ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ. 

Η Ανυπότακτη Πόλη δεν θα μείνει αδρανής στον αυταρχισμό της διοίκησης, θα προχωρήσουμε σε ενημέρωση του λαού και σε κάθε διαδικασία προσβολής της στάσης της διοίκησης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου