Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Εμπρός για της γενιάς μας τα Πολυτεχνεία, στην πάλη και την ελπίδα για να αλλάξουμε τον κόσμο

 
Η διαδήλωση στις 17 Νοέμβρη για την εξέγερση του Πολυτεχνείου να είναι η συνέχεια της μεγαλειώδους απεργιακής εργατικής συγκέντρωσης στις 9 Νοέμβρη.
Η πορεία του Πολυτεχνείου να αποτελέσει μεγάλο σταθμό για παλλαϊκή διαδήλωση ενάντια στη φτώχεια, τα ιμπεριαλιστικά πολεμικά σχέδια και την καταστολή. 

Το Πολυτεχνείο το 1973 μας έδειξε τη δύναμη και την αποτελεσματικότητα του οργανωμένου λαού ο οποίος μπορεί να συντρίψει τους μονόδρομους και να ανοίξει νέους δρόμους για την ικανοποίηση των αιτημάτων του λαϊκού – εργατικού κινήματος. 

O φετινός Νοέμβρης πρέπει να αποτελέσει ορόσημο αγώνα και ανατροπής, να γίνει το «ψωμί, παιδεία, ελευθερία» σύνθημα της σύγχρονης εξέγερσης του λαού για τα δικαιώματα του, για κατακτήσεις στο σήμερα. 
Να γεμίσουν οι δρόμοι με κόσμο για να επιβληθεί η λαϊκή κυριαρχία, για να ηττηθεί η πολιτική του κεφαλαίου, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και των διαχειριστών αυτής, να ηττηθεί η σύγχρονη καπιταλιστική βαρβαρότητα. 

Καλούμε τον λαό των Αγ. Αναργύρων - Καματερού σε μαζική συμμετοχή στην πορεία του Πολυτεχνείου, Πέμπτη 17 Νοέμβρη στην πλ. Κλαυθμώνος στις 16.00μμ 

  • Κάτω η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης! 
  • Αγώνας για Ψωμί – Παιδεία – Υγεία – Ελευθερία! 
  • Έξω οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ! – Να κλείσουν οι βάσεις – Έξω από την ΕΕ! 
  • Να σταματήσει τώρα ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος στην Ουκρανία –Καμία συμμετοχή της χώρας.

 

Εμπρός για της γενιάς μας τα Πολυτεχνεία, στην πάλη και την ελπίδα για να αλλάξουμε τον κόσμο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου