Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Κάτω τα χέρια από την λαϊκή κατοικία.  Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη. 


Καταγγέλλουμε την τρομοκρατική επίθεση που έγινε την δεύτερα στις 5 το πρωί, κόβοντας την πόρτα με ηλεκτρικό πριόνι, στο σπίτι της χαμηλοσυνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού, με την # προστασία της αστυνομίας #, από την εταιρεία κορακιού υλοποίησης του πλειστηριασμού της κατοικίας της. 

Αγωνιστικά και με οργή η Ανυπότακτη Πόλη καλεί τον λαό της περιοχής να οργανώσουμε τον αγώνα μας, για την υπεράσπιση της λαϊκής κατοικίας απέναντι στα κοράκια κυβέρνησης, τραπεζών. 

Δεν θα αφήσουμε κανέναν άνθρωπο, καμιά οικογένεια μόνη της απέναντι στα βάσανα των χρεών, απέναντι στο κράτος και το κεφάλαιο. 

Μαζί με όλες τις συλλογικότητες, εργατικά σωματεία, φοιτητικούς συλλόγους, δημοτικές κινήσεις της μαχόμενης αριστεράς, σε κάθε γειτονιά, όπως και στην γειτονιά της συνταξιούχου που για 15.000€ θέλουν να της κάνουν έξωση και να της πλειστηριάσουν το σπίτι, θα είμαστε ενεργητικά αγωνιστικά μαζί του, να αποτρέψουμε τα σχέδια των τραπεζών και των κορακιών τους.  

Μην μας ξεγελούν αυτοί που θέσπισαν τον νόμο των ηλεκτρονικών  πλειστηριασμών, όπως η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι παραφυάδες του που είναι συνυπεύθυνοι, για την συνέχιση της στήριξης των τραπεζών με τις πολιτικές τους και που τώρα υποκριτικά τάσσονται «υπέρ του λαού».

Θέσπισαν νόμους τα προηγούμενα χρόνια, εφάρμοσαν και εφαρμόζουν εξώσεις και πλειστηριασμούς, υπηρετώντας στο ακέραιο τα συμφέροντα των τραπεζών και επενδυτικών μεγαθήριων. 

Δεν θα τους περάσει. Με οργάνωση και αγώνα, με αλληλεγγύη, λαός και νεολαία θα είμαστε μια γροθιά ώστε κανένα τραπεζικό κοράκι, καμιά επενδυτική εταιρεία να μην αγγίξει την λαϊκή κατοικία. 

  • Ούτε στα Ιλίσια, ούτε πουθενά  άστεγος κανείς, όλοι μια γροθιά 
  • Κάτω τα χέρια από την λαϊκή κατοικία. 
  • Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη. 
  • Να γίνουμε ο ένας ασπίδα του άλλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου