Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ Στέλνει εισαγγελείς αντί καθαρίστριες στα σχολεία!

Ένα, δυο και τρεις ... εισαγγελείς φαίνεται να είναι η απάντηση της Δημοτικής αρχής στις ανησυχίες και τις κινητοποιήσεις των μαθητών Λυκείου και Γυμνασίου του Δήμου. 

Οι μαθητές με τα αιτήματα τους ζητούσαν καθαρίστριες σε όλα τα σχολεία, τάξεις 15 μαθητών, κάλυψη των κενών των εκπαιδευτικών, ουσιαστική προστασία της υγείας τους, αιτήματα που έχουν υιοθετηθεί από γονείς και εκπαιδευτικούς. Και ο Δήμος αντί να συζητήσει και λύσει τα προβλήματα με τους μαθητές και την σχολική κοινότητα, εκμεταλλευόμενη τις διαμαρτυρίες “ καλοθελητών “ γονέων, ζήτησε 

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ 

Η ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΠΟΛΗ λέει ξεκάθαρα ότι η Δημοτική Αρχή προχώρησε στην αυταρχική επιλογή των εισαγγελέων γιατί δεν έχει σκοπό να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα που αφορά τα σχολεία και την υγεία των παιδιών μας, θέλει να προλάβει τις διαμαρτυρίες και να τρομοκρατήσει μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, να συνεχίζει να στηρίζει την ανάλγητη και επικίνδυνη πολιτική του Υπ. Παιδείας για την υγεία και την μόρφωση των παιδιών μας. 

Αν ισχύουν, βέβαια, και οι φήμες που ακούγονται ανάμεσα σε γονείς ότι σε ένα από τα σχολεία που έκαναν κινητοποίηση, μπορεί να υπάρχει ΠΙΘΑΝΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ( μη επιβεβαιωμένο ) και ο Δήμος δεν κάνει καμία ΕΝΕΡΓΕΙΑ προστασίας των παιδιών, γίνεται κατανοητό γιατί προσπαθεί να απλώσει πέπλο φόβου και σιωπής καταφεύγοντας στην εισαγγελική παρέμβαση. 

Πολύ γρήγορα θα καταλάβει η Ακροδεξιά Δημοτική Αρχή ότι τα δίκαια αιτήματα μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών δεν ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ από εισαγγελείς. 

 · ΕΞΩ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ 

· ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ 

 · ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ 15 ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 

· ΤΕΣΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ 

 

Επισυνάπτουμε τα αιτήματα των μαθητών που φωτογραφίσαμε σήμερα κατα την επισκεψή μας στα σχολεία και τα οποία βρίσκονται κολλημένα στην είσοδο των σχολείων.   



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου