Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ-ΕΣ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ/ΕΙΣΕΣ


 

Καταγγέλλουμε το όργιο καταστολής κατά των εκδηλώσεων μνήμης για την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου στο κέντρο της Αθήνας και αλλού από την Αστυνομία του Χρυσοχοΐδη. Προσήχθησαν αγωνιστές που τηρώντας όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας κατέβηκαν για να τιμήσουν τη μνήμη του παιδιού που δολοφονήθηκε από τον ειδικό φρουρό πριν δώδεκα χρόνια. Έφτασαν στο σημείο να προσαγάγουν γιατρούς και υγειονομικούς που παλεύουν με τον covid, περιφερειακούς συμβούλους, δημοτικούς συμβούλους, στελέχη και αγωνιστές της αριστεράς. 

Η άθλια κυβέρνηση της ΝΔ αφού δεν ενισχύει αποφασιστικά το δημόσιο σύστημα υγείας για να σώσει το λαό, αλλά τους καναλάρχες, τους κλινικάρχες, την Aegean και όποιο άλλο ιδιωτικό κεφάλαιο μπορεί, αφού περνάει όλα τα αντιλαϊκά νομοσχέδια εις βάρος της ζωής όλων μας, σπέρνει καταστολή για να κάμψει κάθε αντίσταση στα επικίνδυνα σχέδιά της. 

Να το ξέρει καλά όμως ότι η πολιτική της που σπέρνει ανέμους θα θερίσει θύελλες. Δεν θα μείνουμε απαθείς στην κατάλυση κάθε δημοκρατικού δικαιώματός μας, στην υποβάθμιση της ζωής μας και της υγείας μας. Αγωνιζόμαστε με κάθε αφορμή για ψωμί, υγεία, παιδεία, ελευθερία. 

 https://www.facebook.com/294868020573506/posts/3735911386469135/

https://fb.watch/2cFQrXHrPo/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου